Egyébb szolgáltatások

Terméktámogatási program
Az új ügyfelek számára, akik adatbázis alapú progamokat vásároltak, tanácsadást biztosítunk (email, hot-line, indokolt kiutazás 24 órán belül, távoli hozzáférést, belépést az internetes rendszerbe, skype) formájában 2 hónapon keresztül, ingyenes frissítési lehetőséget 1 éven át ugyanakkor ingyenes betanítást a telepítés helyén max 5 óran keresztül. Ezt a tevékenységet meg lehet hosszabbítani fizetett szolgáltatás formájában, részletek az árlistában találhatók. Továbbá lehetséges hosszú távú szerződés megkötése ebből a célból, amelyben egyedi szolgáltatási formák is megköthetőek.

Programok fejlesztése megrendelésre

Érdekesnek találja a termékek kivitelezési formáját?
Ki tudunk fejleszteni vagy a létező alkalmazásokat kibőviteni az Ön elképzelései szerint, hogy megkönnyítsük mindennapi munkáját  például létező alkalmazásokon belül (könnyviteli szoftverek, internet banking, külföldi cégekre való kapcsolódás, vagy egyes részlegek áthidalását). Részletes felmérés alapján konkrét mungaprogramot dolgozunk ki a fokozatos beiktatásra és persze minnél pontosabb árkalkulációt. Többnyire egyszeri kivitelezésről van szó így valószinűleg az esetleges törvénymódosítások nem fogják ezeket a projektekhet feltehetően befolyásolni, viszont a befektetés terén a visszatérülési idő sokkal rövidebb.

Rendszerszervíz

Tanácstalan?
- egy más cégnek a termékével, operációs rendszer kezelésében, szöveges vagy táblázatkezelő szoftverek használatában, internetes kapcsolata működőképetelen vagy épen szeretne csak nem tud választani, a számitógépe lassan műküdik, vagy szeretné magát továbbképezni? Műszaki probléma felmerülése esetén együttműködünk több helyi vállakozással, melyek ilyen tevékenységet folytatnak. A szolgáltatások teljes skáláját megtalálja az árlistában.