Oktatás

Tisztelt ügyfél !

Az Önök többsége el van halmozna a napi teendőkkel, így nem marad idő az egyes műveletek aprólékos tanulmányozására. Szeretném ezúton ajánlani az Önök vagy Trainer munkatársaik  továbbképzését olyan helyen, ahol távol tudnak lenni a munkehelyi környezettől és tudnak öszpontosítani a témára. Ezek a találkozók nem utolsósorban a résztvevők véleménycseréjét is szolgálják, melynek döntő szerepe van a termékek továbbfelylesztésében is. A szekciók videófelvételre kerülnek és megtekinthetők lesznek a résztvevők számára az internetes oldalunkon is.

A megrendeléseket kizárólag interneten fogadjuk, a rendszer az elküldés után automatikusan egy előlegszámlát állít ki és postázza az Ön postafiókjába a megfelelő illetékekkel ellátva. A megtérítést legkésőbb 3 munkanappal a oktatás előtt el kell végezni.

Kevesebb, mint 5 fő érdeklődése esetén az időpontvaltzatás lehetőségét fenntartjuk. A feltüntetett ár tartalmazza min. 4 óra oktatási díjat, nyomtatott formájú dokumentumokat illetve az ebédet. Az ebédidő 1 óra. Mindenkit szeretettel várunk !

Oktatási naptár:A(z) SK ban feltüntetett árak csak informatív jellegűek és 30.1260 SK/EUR váltó árfolyammal vannak átszámítva.